Clicky

ثبت شرکت

ثبت شرکت چیست؟

امروزه با توجه به گسترش کسب و کارها و پیچیدگی روابط حقوقی و مالی مشاغل مختلف نیاز به ثبت شرکت و تبدیل شدن به شخصیت حقوقی بیش از پیش احساس می شود، لذا اشخاص حقیقی صاحب مشاغل تولیدی، بازرگانی و خدماتی جهت تسهیل روابط کاری و مالی خود مبادرت به ثبت شرکت و تشکیل شخصیت حقوقی می نمایند. در قانون تجارت ایران چندین نوع شرکت تعریف شده است که بیشترین تقاضا جهت ثبت شرکت دو نوع از این شرکت ها می باشد این دو نوع اول شرکت مسئولیت محدود و دوم شرکت سهامی خاص می باشد. شرکت مسئولیت محدود تقاضای ثبت بیشتری دارد لذا ثبت این نوع شرکت از لحاظ اجرائی و عملیاتی ساده تر از شرکت سهامی خاص می باشد. شرکت سهامی خاص کمی پیچیده تر از شرکت مسئولیت محدود می باشد و از لحاظ حقوقی شرکت قوی تری از لحاظ ارتباطات بین سهامداران و اشخاص ثالث می باشد. لذا جهت انعقاد قراردادهای دولتی و مبادلات مالی و اعتباری بیشتر مورد توجه قرار می گیرد، در نتیجه متقاضی ثبت شرکت سهامی خاص اکثرا با هدف شرکت در مناقصات و مزایدات یا بستن قراردادهای مالی و اعتباری با بانک ها و موسسات مالی ثبت می گردند. نوع دیگر از شکل حقوقی وجود دارد که صرفا جهت ارائه خدمات ثبت و بدون فعالیت تجاری (خرید-فروش-صادرات و واردات) ادامه فعالیت می دهد. این نوع شکل حقوقی موسسات غیرتجاری نامیده می شوند و همانطور که از نام پیداست به ارائه خدمات پرداخته و فعالیت تجاری در این نوع شکل حقوقی ممنوع می باشد. بعضی از این نوع موسسات شامل: موسسات حقوقی-حسابرسی-آموزشی-فرهنگی هنری و .... می باشد که شکل و ساختار حقوقی آن شبیه شرکت مسئولیت محدود می باشد.
بیشتر
در پروسه ثبت شرکت متقاضی می بایست با هدف راه اندازی شرکت نوع حقوقی ثبت شرکت خود را تعیین و اقدام نماید با توجه به پیچیدگی قوانین و موارد حقوقی متقاضی حتما باید قبل از اقدام به ثبت با مشاور حقوقی زبده در این زمینه صحبت و موارد مورد نیاز را جهت ثبت با ایشان بررسی و در نهایت به انتخاب نوع حقوقی و اطلاعات اولیه مورد نیاز ثبت اقدام نماید.

متقاضی جهت ثبت شرکت نیاز به یک سری اقدامات اولیه و مشخص نمودن شاخص های ثبتی در شرکت خود را دارد اقدامات اولیه شامل اخذ گواهی عدم سوءپیشینه برای اعضای هیئت مدیره و بازرسین در شرکت های سهامی می باشد.
شاخص های ثبتی شامل : مرکز اصلی شرکت – موضوع فعالیت یا اهداف شرکت-سرمایه اولیه-انتخاب نام-تعیین سمت اعضای هیئت مدیره- صاحبان امضا مجاز شرکت- میزان سهام یا سهم الشرکه شرکا می باشد. در انتخاب سرمایه و نام شرکت محدودیت هایی وجود دارد. انتخاب نام جهت ثبت شرکت می بایست حتما از کلمات فارسی و دارای سابقه در فرهنگ های فارسی استفاده شود و امروزه با توجه به تقاضای بالای ثبت شرکتها معمولا سه کلمه ای یا بعضا چهار کلمه ای باید انتخاب شود. نام شرکت نمی تواند مخفف یا شامل حروف و اضافه یا کلمات ربط باشد استفاده از کلمات بی معنی و ساختگی در ثبت شرکت ممنوع می باشد.
انتخاب سرمایه شرکت می بایست با توجه به فعالیت و اهداف سهامداران از ثبت شرکت انتخاب شود حداقل سرمایه در ثبت شرکت یک میلیون ریال معدل صد هزار تومان می باشد که در شرکت مسئولیت محدود و موسسات غیرتجاری واریز سرمایه وجود ندارد و سرمایه در این دو نوع پرداخت شده محسوب می گردد اما در شرکت های سهامی خاص در هنگام تاسیس می بایست 35 درصد از سرمایه ثبتی در بدو تاسیس به حساب شرکت در شرف تاسیس در یکی از بانک های دولتی یا خصوصی مسدود گردد که پس از ثبت شرکت و ارائه شماره ثبت و شناسه ملی به بانک مبلغ مسدود شده آزاد می گردد.
پس ثبت هر نوع شرکت با هدفی خاص مستلزم انتخاب درست موضوع فعالیت و متناسب آن میزان سرمایه ثبتی می باشد که متقاضیان الزاما با کسب اطلاعات از مشاور حقوقی در ثبت شرکتها می توانند به این مهم دست یابند تا در آینده با موانع مختلف حقوقی که حاصل اشتباهات اولیه در هنگام ثبت شرکت می باشند برخورد نداشته باشند.
در همین راستا موسسه حقوقی ثبتیکال با ارائه مشاوره دقیق و حساب شده در زمینه ثبت انواع شرکت به شما متقاضی محترم ثبت شرکتها یاری می دهد تا هرچه بهتر و سریعتر به هدف نهایی که ثبت شرکت مطلوب و مناسب با فعالیت شما می باشد دست یابید.
​​​​​​​
​​​​​​​

جهت اخذ مشاوره و پاسخگویی به سوالات با شماره تماس های ذیل تماس حاصل فرمایید و از ارائه اطلاعات رایگان در زمینه ثبت انواع شرکت بهره مند شوید.
خانم تهرانی 09129737956
خانم یزدی 09129629503
خانم پارسا 09129629504
خانم افشار 09129629505
خانم جاوید ۰۹۱۲۹۷۳۷۹۵۸
021-88553970